Cég története

Az Al Fakher egy tökéletes példa arra, hogy mi történik ha egy kis helyi regionális vállalkozás prémium minőséget ad. Kis cégből, ma már a világ vezető vízipipa dohány gyártói közé nőtte ki magát a kis cég.

Kezdetek

Az Al Fakher cég 1999-ben lett alapítva, a közel keleten. Pontosabban Dubai-ban.  Az alapítók célja egy kifogástalan minőségű vízipipa dohány megalkotása volt. Ötvözni akarták a hagyományos eljárásokat a modern technikával, hogy minél több minőségi dohányt tudjanak előállítani a lehető legtöbb ízben.  Az eleinte csak helyi igények kielégítésére szolgáló cég kezdte kinőni önmagát és elhatározták, hogy meghódítják a világot. Világon szinte mindenhol vannak már hivatalos importőrök, akik szállítják az Al Fakher-t a boltosok polcaira. Jelenleg 4 kontinensen 34 országban van jelen a cég és alkalmazottaik a termelés és értékesítés különböző területeire specializálódtak. Ennek a szakértelemnek és sikernek a hatására a cég elkezdett saját vízipipákat gyártatni és már van Al Fakher márkájú öngyulladós és természetes szén is.  Az AF szenek és pipák nem kaphatók még hazánkba sajnos.

Mi a siker titka?

A minőség, kitartás, fejlesztés és a vásárlókhoz való alkalmazkodás. Ezeknek remek kombinációját vitte véghez az Al Fakher. Figyelte a vásárlók elégedettségét, óhaját, panaszát és ezek szerint alakított a dohányain.

Al Fakher 2alma
Az Al Fakher 2alma, a márka legnépszerűbb vízipipa dohány íze, aromája.

Tovább szélesítették folyamatosan az új ízek, aromák választékát, létrehozott gyári mixeket, keverékeket. A gyártást is folyamatosan fejlesztették, hogy kielégíthessék a folyamatosan növekvő igényeket.

Több éve ugyan azt a prémium minőséget adják, melyre a vízipipások számítanak és elvárják. Így nem is kérdéses, hogyan lett kis cégből világ exportőr.