Kiszerelések

Az Al Fakher dohányok többféle kiszerelésben vásárolhatóak meg. Van a kis, 50g-os kiszerelés a nagyobb 250g-os. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.

A kisebb 50g-os kiszerelést azoknak ajánljuk elsősorban akik kipróbálnának egy új ízt. Megközelítőleg 3 tömésre elegendő, ámbár ez függ a kerámia méretétől is. Azoknak is ajánlott a kisebb kiszerelés akik ritkábban tömnek, így nem kell félni, hogy nagyobb adag dohányunk kiszáradna.

A kis papírdoboz belsejében a fenti képen látható záró tasak fogad minket, aminek a tetejét könnyen letéphetjük. Visszazárni sajnos nem lehet.

A 250g-os nagy kiszerelés pedig szép színes, enyhén díszített kocka dobozokba kapható. Ezekben egy kis mini műanyag vödör található, melynek a teteje le van fóliázva. (Lenti kép) Ebben az 50g-oshoz hasonló kinézetű csak nagyobb méretű zacskó van, ami már viszont visszazárható.

Az Al Fakher csomagolása (főként a nagy kiszerelésnél) tökéletesen alkalmas a dohány hosszabb távú tárolására. A műanyag vödrük nagyon jól zár és ezen kívül még az alap tasak is légmentesen lezárható. Így garantált még inkább a prémium minőségű aroma, dohány.