Termékek

Al Fakher vízipipa dohány

Részletes bemutatók:

Az összes íz:

Szőlő, rózsa, alma, eper, kétalma, narancs, citrom, sárgadinnye, menta, vegyes gyümölcs, banán, cseresznye, őszibarack, sárgabarack, kapucsínó, kókusz, mangó, ananász, szilva, édesgyökér, kóla, jázmin, soft black (gyenge ízesítetlen), kardamóm, málna, körte, pipa, méz, gránátalma, guava,  szivar, vanília, rágógumi, csokoládé, görögdinnye, és kivi.

 

Egyéb termékek:

Az Al Fakher története során egy kis családi vízipipa dohány készítésre szakosodott cégként kezdte pályafutását. Azonban amikor már elég erősek voltak, akkor belevágtak más vízipipás termékek forgalmazásába, gyártásába. Mára már készítenek szenet, eldobható szívócsövet és igen jó minőségű és nagyon szép saját vízipipákat is.

Eldobható szívócső:

Vásároltam külföldön ilyen szívócsövet. Az ára pár dollár (500-700Ft) körül van. A csomagolás szép igényes, azonban a cső kinézete elég bénára sikeredett. Nem túl nagy a belső átmérő, így nem is olyan könnyű szívni. Azonban még is nagyon jó kis cső, hasznos tud lenni a vízipipázókban!

Al Fakher vízipipa:

Nagyon szépen, igényesen kidolgozott, díszített vízipipa. Személyesen is volt már szerencsém kipróbálni és látni közelről, megérinteni. Csodálatos és nagyon minőségi darab! Nagy a belső átmérője mindenhol, könnyű szívni, a dupla tálca igen ritka és nagyon jól is áll a pipának. Sárgarézből és krómozott rozsdamentes acélból készül. Az ára a dohányéhoz hasonlóan magasabb az átlagnál, azonban a minősége jóval az átlag fölött van. Igazi prémium vízipipa!

Vigyázat! Magyarországon vannak forgalomban nem bizonyítottan eredeti Al Fakher vízipipák! Ezt a képre kattintva láthattjátok nagyobban!

Al Fakher kókusz szén:

Az Al Fakher a szén piacról is kiveszi a részesedését. Külföldön egyre népszerűbb a természetes szén amit gyártanak. Ha olyan minőséget képvisel mint a dohányuk vagy a vízipipájuk, akkor nincs okunk aggodalomra!

Al Fakher öngyulladós szén korong:

Személyes tapasztalatom még nincs, azonban a külföldi beszámolók szerint gyorsan, egyszerűen, könnyen beizzik és minimális mellékízt ad ez az öngyulladós szén korong.